nagy-richard

Nagy Richárd személyi edző https://www.facebook.com/whiteprostudio/

Hiába van személyi edző végzettségem, és gyógytornász diplomám, be kellett látnom, igenis szükségem van külső segítségre, hogy ki tudjam hozni magamból a maximumot kiégés nélkül, hosszú távban gondolkozva (ahogy erről már írtam itt). Így ajánlás útján jutottam el Nagy Richárdhoz, aki jelenleg a hajdúszoboszlói RB Fitness teremben tart egyéni és csoportos órákat.

Ami számomra fontos volt edző választásnál a szakmai profizmus mellett, hogy fogadja el vegánságomat, továbbá hogy gépek helyett inkább a saját testsúlyos edzéseket részesítse előnyben. Nos, Ricsi ebben abszolút partner. Bár nem lelkesedik, hogy nem eszem állati eredetű ételeket, de elfogadja, és ez nekem már elég is. Heti 3x 1 órában dolgozunk együtt az edzőteremben. Mindig pontos, és rugalmas az időpontokat illetően is, ha változtatásról van szó. Tetszik lelkesedése, kreativitása, elhivatottsága, szakmai naprakészsége. Örülök, hogy keretek között tud tartani, mert nélküle hajlandó lennék nagyon gyorsan túledzeni magam a gyors eredmény reményében. Jó emberismerő, ami elengedhetetlen ebben a szakmában, hiszen néha kicsit pszichológusnak is kell lennie, látnia kell, éreznie kell kinél mennyire húzhatja ki a határokat, kit mennyire és mivel lehet terhelni, hogy megmaradjon a kliens motiváltsága, kitartása, hogy végül megízlelhesse a siker ízét.

Aki úgy gondolja szívesen változtatna fittségén, de nem érzi magában a kellő erőt, vagy az erő meg is lenne, de tudása kevés hozzá, akkor keresse bátran Ricsit, mert egy kiváló szakembert ismerhet meg benne, akivel tuti eléri vágyott alakját, erőnlétét. És ha esetleg azt gondolnád a személyi edzés úri huncutság, számodra megfizethetetlen, akkor erre azt mondom bullshit! Mindig arra van időnk, energiánk és pénzünk, amire fordítjuk.

Nagy Richárd elérhetőségei:

http://mobiltrainer.blog.hu/

Mobil Trainer

Tel.: +36 30 943 9888

Ja, és mindemellett profi fotós is!  Itt megnézhetitek munkáját.