Az ember sajátossága, hogy akkor indul önmagának megismerésére, elmélyítésére, mikor az életében olyan változások állnak be, amitől szenved. Szenvedés kell a fejlődésünkhöz, máskülönben ellubickolnánk a komfortzónánk langymeleg tavacskájában. Amikor minden jól megy, minden rendben, akkor ki akar arra időt szánni, hogy elkezdje feltárni tudatalattijának mély bugyrait, megkérdőjelezze reagálásait, reakcióit? (Vannak kivételek, persze.) Ám amikor életünk kihívásai meghaladják vélt erőnket, felborul az addigi egyensúlyunk, és arra késztet bennünket, hogy kezdjük el jobban megismerni önmagunk működését, mi miért és hogyan történik. Segít az ilyen kibillentett helyzet, hogy újrarendezzük magunkat, megkeressük a módját, hogyan tudnánk visszaállítani a test-lélek-szellem egyensúlyát, de már egy magasabb szintre emelve. Számos lehetőség van amit használhatunk, amelyek kulcsként működhetnek elakadásainkban, ilyen például a kineziológia, numerológia, asztrológia, családállítás, pszichodráma, előző életekbe való utaztatás, jóga, meditáció és rengeteg sok más módszer.  Én tavaly megismerkedtem a Pránanadival, és általa sok segítővel is. Köztük Faragó Évával, aki sokat segített az asztrológiai elemzésével meglátnom mire kell figyelnem, hova kell tennem energetikailag többet, hogy az egyensúlyom meglegyen. Kipróbáltam az előző életekbe való utaztatást is. Nagyon kattogott a racionális elmém, boncolgatta valóság alapját a módszernek, de azt hiszem ezt érdemes személyesen kipróbálni, mert nagy élményt ad, milyen programokat hozhatunk előző életeinkből. Mindig azt szoktam javasolni, hogy ne higgyétek el, inkább tapasztaljátok meg, bármiről legyen is szó, és így bátran lehet véleményt alkotni, kritizálni, hozzá szólni az adott témához. Fogadjátok szeretettel Éva bemutatkozását:

Faragó Éva vagyok, pszichoterapeuta. 12 éve foglalkozom ezotériával, spirituális dolgokkal.  Egész fiatalon kezdett érdekelni, hogyan működik az emberek lelkivilága. Olyan eszközökkel, technikákkal dolgozom, amik az emberek tudatalattijában lévő információival, mintáival foglalkozik, amik falakba ütközést, megrekedést és változtatni nem tudást eredményeznek.

Parapszichológusként a fogantatásnál és magzati korban bekerülő programok átstrukturálásával, valamint Asztrológiai elemzésekkel foglalkozom, melyekből rá tudunk világítani, hogy mik azok az energiahiányok, amik kibillentek egy-egy illetőnél. Előző életeinkből hozott karmáink -amik visszarántanak bennünket a mindennapi életünk során- feloldásában, kitisztításában segítek. A gyermekkori első benyomások végigkísérik az ember egész életét, és bizonyos nevelési hatások korlátozzák az egyént.

Cél: a szenvedéstől való megszabadulás és a dolgok mögé látás, ami egy egészséges önismeretet ad. Minél nagyobb az önismerete valakinek, annál jobban tud segíteni magán.

Elérhetőségeim:
telefonszám: 06-70-6077-340