Amikor több mint 6 éve hazajöttem Angliából, és belevetettem magam a hangtálak és gong világába, tudtam, hogy idő és érés kell a részemről, hogy teljessé tegyem a csapatomat. Először néhány tál, aztán több tál, majd a Chau gong, sámán dob, több kisebb hangszer, de bizonyos voltam benne, hogy teljessé tegyem a csapatomat, szükséges még egy Fen gong is. Persze, amikor elkapja az embert a hév, az inspiráció, vágyik más hangszerekre is, de türelmes vagyok, kivárom, míg minden hangszernek el nem jön a maga ideje. Misztériának most jött el…

Egész évben nagy dilemmában voltam mit tegyek, mert két fő vágyam között kellett döntenem. Aki ismer és jár hozzám, tudja, hogy mióta játszom e hangszereken, nagy álmom kimenni Nepálba, Indiába, ahol készítik őket, szeretnék megismerkedni a manufaktúrákkal, elcsípni ottani mestereket, első kézből tapasztalni az ő tudásukat. A másik vágyam pedig egy másik gong megvásárlása volt. Nehéz volt a választás, ám úgy döntöttem, utazás helyett most inkább adni szeretnék. Adni szeretnék nektek, akik rendszeresen jártok hozzám töltekezni, relaxálni, pihenni, egy újabb élménylehetőséget. Úgy érzem ebben a pillanatban ez volt a legjobb választásom, hiszen  általatok tudok játszani. Ti inspiráltok engem, kedves vendégeim! A ti jól létetek mozgat és emel tovább engem is. Ezért hálás vagyok nektek, hogy vagytok, hogy megtiszteltek engem azzal, hogy nektek játszhatok újra és újra.

Tudom, ha eljön a megfelelő idő, Nepál is megvalósul számomra, de addig is játszok nektek immár az újabb gongon is, akinek a neve Misztéria. Mert csupa rejtelem. Mélyről érkező hatásokat, érzeteket kelthet bennünk, hallgatóságban ő is. Nem túlzás, ha azt írom, hogy a gong hangja szinte a világegyetemmel való személyes találkozás érzetét keltheti. Hangfürdők után sokan azt jelzik vissza, mintha eltűnt volna a tér, és a világűrben érezték volna magukat. Keleten mai napig úgy tartják, hogy a gongok rezgéseiben fürdeni egészséget jelent, érintésük boldogságot és erőt ad.

Kívánom minden kedves vendégemnek, hogy sikerüljön megtapasztalni hangfürdőimen a békét, nyugalmat, és ebben a rezgésekkel teli térben megtudják hallani lelkük suttogását elméjük kiabálása közepette, mely elvezeti őket önvalójukhoz. Kívánok áldást mindenkinek e felfedező úton!

Misztéria